hjälp på traven

Vi har gått och oroat oss lite för hur vi skulle klara att få med all packning och cyklar på tåg och buss upp till Karesuando. SJ har ju ett "cykelerbjudande" där man får ta med fyra cyklar per avgång, men bara på enstaka tåg nere i södra Sverige, vilket inte hjälpt oss det minsta. Lite halvdåligt erbjudande faktiskt. Som tur är har vi ju ihopfällbara cyklar, vilket man alltid ska få ta med sig. Det har ändå varit lite nervöst, för cyklarna är inte direkt den enda packning vi har.

 

Men nu behöver vi inte oroa oss längre, för vi har så snälla föräldrar. Igår skjutsade min pappa oss till Umeå så vi skulle komma med tåget därifrån utan bekymmer. Och sen fick vi veta att vi inte behövde ta tåget heller, för Sofias föräldrar bestämde sig för att påbörja sin semesterresa en dag tidigare än beräknat och ta en (rejäl) omväg förbi Karesuando och lämna av oss där. Hur bra! Tack snälla!

 

 

Idag har vi cyklat in till Umeå och handlat lite förråd, som nu mest består av bönkonserver. Sen har vi packat cykelväskorna och vagnen och märkt att vi har plats över - alltid bra med extra plats.

 

/Malin

 

ENGLISH

We've been a bit worried that we wouldn't be able to bring all of our stuff with us, but not anymore. Our parents have been so kind and offered us lift - first to Umeå and then to Karesuando - sweet!

 

Today, we've packed the bags with all our stuff and they're still not completely filled. Always good to have some extra space.


kommentarer
postat av: caroline

Åh, tack så hemskt mycket! Fan vad häftig du verkar som cyklar genom Sverige. Lycka till!:D

2011-06-12 @ 23:49:26
URL: http://summerfreckles.blogg.se/
postat av: Markus

Tack för visningen av cyklarna!

2011-06-13 @ 08:36:10

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0