ännu en natt i lappstockholm

Lycksele får stå ut med oss en natt till, för vi har just bestämt att stanna under tak tills imorn. Det regnar igen. Schysst nog har vår värdinna gått med på att låta oss bo här fastän hon själv reste bort i morse. Stoppet försenar inte resan på något sätt, hade ändå tänkt sega oss fram de närmaste dagarna då vi har bestämda möten med släkt och vänner inplanerade den kommande tiden. Får skynda på lite imorn istället. Nu ska vi äta lunch i ett hem som inte är vårt, från tallrikar som tillhör någon annan, men maten har vi i alla fall köpt själv. Känns bra.

 

/Malin

 

 

ENGLISH

We decided to stay another night in Lycksele because of the rain. It's nice to be able to have your lunch under a roof when it's pouring outside.


kommentarer
postat av: Johanna

Måste vara segt att vara så beroende av vädret, men hoppas att solen skiner på er snart igen. Här i Göteborg säger SMHI att det ska regna hela juli, kul besked liksom. Men än så länge är det fint =)

2011-07-02 @ 14:32:15
URL: http://lillaj.blogspot.com
postat av: Suss

Vad skönt att få va i ett hus när det regnar :) kan ju inte va så kul när de skvätter upp en massa vatten när man cyklar. Hoppas ni får bättre väder Kram Suss

2011-07-02 @ 16:20:25
URL: http://www.sussokai.blogspot.com

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0