matlagning i vildmarken

Trots att vi är utrustade med spritkök har vi ännu inte fått användning för den dyra spriten vi inhandlande på affärn i Karesuando. Vi har haft väldigt tur med att hitta fina rastplatser och vilstugor, och har hittills kunnat laga mat över öppen eld.
/Sofia
ENGLISH
So far we have been able to cook all our meals over open fire, at various places along the road. 

kommentarer
postat av: Sirius

Fantastiska bilder!

2011-06-17 @ 19:02:31
URL: http://siriusmusta.blogspot.com
postat av: Bob

Jag är nyfiken på cyklarna ni använder eller egentligen mer på hur fort det går att cykla jämfört med en vanlig landsvägsracer. Vad håller ni för ungefärlig medelhastighet när ni är i rullning?Önskar er lycka till på resan! Om allt passar så kan jag vara intresserad av en provkörning när ni närmar er Vimmerby.

2011-06-17 @ 19:19:39
postat av: lokalresan

Bob: Vi är fortfarande ganska oerfarna liggister/trajkcyklister, så vi kan faktiskt inte säga exakt hur snabbt vi cyklar på dem jämfört med en vanlig cykel. Luftmotståndet är mindre på trajkar och därför skulle vi gissa på att det kan gå snabbare när man är van. Vi har i alla fall märkt att det går jättesnabbt i nerförsbackar. ;)Det passar utmärkt för oss att du provkör cyklarna när vi närmar oss Vimmerby! Du får gärna mejla oss på lokalresan@gmail.com så kan vi bestämma närmare.

2011-06-18 @ 00:27:15
URL: http://lokalresan.blogg.se/
postat av: George

Vilket vackert ställe...Såg bilden på vägskylten med Vittangi.. karesuando, typ får nostalgi från min MC resa till nordnorge då jag passerade dessa "hålor" .. extremt mycke mygg & anant som bits va det med ;)


kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0