fyrfotavänner

Någonstans mellan Pello och Övertorneå stötte vi på dessa filurer, som hade svårt att bestämma sig för vilken sida av vägen de skulle hålla sig till. De flesta djur verkar inte vara särskilt förtjusta i trajkarna - hästar brukar bli livrädda - men när det gäller renar krävs det tydligen en bil för att de ska pallra sig av vägen.
/Sofia
ENGLISH
We met some raindeer on the way from Pello to Övertorneå who, unlike most horses, didn't seem to be very frightened by the trikes, or us. 

kommentarer
postat av: CT

Ibland räcker inte ens bilar till för att hålla renarna borta.. =) Vilken trevlig resa ni verkar ska göra, och härligt att vi som sitter hemma vid databordet får följa den! Jag och en kompis har tänkt cykla genom sverige när barnen blivit större,, eller ja, från Piteå där vi bor och neröver iallafall, och ni ger oss massvis med inspiration och en ordentlig knuff till att verkligen ta tag i detta!! Kommer följa bloggen med spänning! Hoppas ni får en underbar dag!

2011-06-23 @ 10:14:26
URL: http://katatrof.blogspot.com
postat av: Emma

Tro mig, renar är det dummaste djur ni kommer stöta på.. Och nej, de flyttar inte på sig om något händer, då ska de titta på istället.Jag gillar inte renar..

2011-06-23 @ 11:34:48
postat av: lillebror till malin

kul :D

2011-06-23 @ 17:15:10
postat av: Gert Göransson

Hej!

Renar flyttar sig inte för bilar, tror bara det är dumma plåtlådor.

Troligen kan renarna inte hellre se er i den liggande ställningen.

Kommer däremot en cyklist eller fotgängare fly dom. Res er upp och vifta, så ser ni skillnaden.

Långfärdscyklisten

2011-06-23 @ 20:33:37
URL: http://cykeltramp.blogspot.com/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0