gömmer oss från regnet

Bloggar inomhus tillsammans med en flaska ginger ale medan det regnar utomhus, mmm. Fast är det meningen att det ska smaka ingefära, förresten? Smakar ju mest bara sockerdricka. Sa jag förresten att cykelreparatörn i Arbrå inte ens tog betalt? Hjälp, vad schysst.
/Malin
ENGLISH
Being indoors and blogging and drinking ginger ale while it's raining outside. By the way, why is it called ginger ale when there's no taste of ginger?

kommentarer
postat av: Johan Erlandsson

Låter som en skön paus! Jag är nyss hemkommen från en cykelsemester på lastcykel på ca. 40-50 mil. Läste med förskräckelse om bilolyckan. Jag var imponerad redan innan av er, ännu mer nu efter olycka med lite halvtrista tidningsartiklar och kommentarer här.Jag råkade själv ut för en olycka på min resa som också resulterade i en irriterande tidningsartikel. Jag mötte två hästar på en bilväg. Den ena hästen fick spel när han såg mig och föll på eget grepp på asfalten, även ryttaren for i backen. Väldigt speciell situation, och hästen och ryttaren var snabbt uppe på benen och knallade raskt ifrån situationen, så raskt att de inte hörde när jag frågade om det hade gått bra. Jag ville inte följa efter heller eftersom hästen ju fick panik av mig. Så får jag läsa i lokaltidningen att jag hade ökat farten när jag såg hästarna och inte brytt mig om att fråga hur det gick... Tycker synd om tjejen som for i backen och undrar lite hur man som ridansvarig tänker när man tar ut hästar på bilväg som inte klarar att möta en cykel. Jag ringde faktiskt upp hon som ringt in till tidningen för att kolla hur det gick med tjejen, samt ge min version av händelsen. Jag frågade hur de gör när de möter andra, snabbare fordon, som till exempel de motorcyklar jag mötte strax efter olyckan. "Då får vi rida ut på åkern". Jag ser gärna hästar på vägen, men jag undrar om man inte måste välja lite vilka hästar man tar ut...Hoppas jag får träffa er och provköra cyklarna när ni kommer till Göteborg!

2011-07-15 @ 18:21:37
URL: http://ecoprofile.se
postat av: Systeryster

Men vad det finns schysta människor i denna värld! För att citera svärmor efter att ha hört om er strapatsrika helg: "Änglar, finns de eller?"

2011-07-16 @ 00:02:38
postat av: malin/lokalresan

Johan: Gick in och läste om din resa på ecoprofile. Låter kul! Vad tråkigt det var med både mötet med ryttarna och artikeln. Hur skulle du kunna veta att hästarna skulle vara rädda för cyklister liksom?

Men du... "Domningar i händer och skrev är på helt acceptabla nivåer" sånt ska man ju inte alls behöva stå ut med. Ja, du måste verkligen testa trajkarna när vi kommer fram!Systeryster: Jaru!

2011-07-17 @ 23:36:00
URL: http://lokalresan.blogg.se/
postat av: Johan Erlandsson

Håller med om att man inte ska behöva stå ut med domningar! Kul att ni träffade Magnus i Falun. Kör försiktigt nu så ses vi i augusti!

2011-07-21 @ 16:29:28
URL: http://ecoprofile.se

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0