är det er jag hörde på radio?

Ja, det var det nog. Och för den som missat det, kan man lyssna igen här.

kommentarer
postat av: Bernt

Hej tjejer!

Har läst er blogg sen ni startade, kul att även få höra er "på radio". Hoppas även få träffa er när ni kommer till Göteborg. Vet att ni inte vill prata mer om olyckan men du verkar ju vara återställd efter kraschen. Hur är det med triken? Och hur är det med trailern, turas ni om att dra på den? Fast på de senaste bilderna syns den inte, har ni gjort er av med den? Har ni fått någeon favorit trike, eller byter ni?

2011-07-21 @ 15:40:34
postat av: dea

haha sara hade hört er på radion igår :D och fantastiskt att ni gillade Ramsele-Sollefteå sträckan! hoppas det går bra för er fortfarande (klart det gör)

2011-07-21 @ 16:28:58
URL: http://andreahagglund.blogg.se/
postat av: sofia/lokalresan

Bernt: Vi har fått trajken utbytt, den som var med om olyckan. Det gick inte att laga den helt, utan reservdelar. Det stämmer, vi turas om att ha vagnen, och eftersom att den bara kan sättas fast på den gröna trajken byter vi alltså av från dag till dag. Vi har kvar vagnen fortfarande, det är bara det att vi har blivit fotograferade några gånger då vi hakat lös den. Det går bra att träffas i Göteborg, vi kan ju alltid höras av då vi börjar närma oss. Kul att du följer vår resa!dea: Kult! Du får väl lyssna på webbradion då :) Det går bara bra för oss, södra Sverige är jättefint, det också.

2011-07-21 @ 16:56:45
URL: http://lokalresan.blogg.se/
postat av: Johanna

Å, vad kul! Ska lyssna!

2011-07-21 @ 20:41:43
URL: http://lillaj.blogspot.com
postat av: David

Kul att höra era röster igen! :D Kämpa på, tjejer! Ni gör detta riktigt bra! :)

2011-07-22 @ 00:38:29
URL: http://eldflamma.blogspot.com/

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (hemligt för alla utom oss)

din hemsida eller bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0